RENOVATIES

algemene schrijnwerkerij Baetens
algemene schrijnwerkerij Baetens
algemene schrijnwerkerij Baetens
algemene schrijnwerkerij Baetens

Renovatiewerken met slechts één aanspreekpunt en waar alles opgevolgd en gecoördineerd wordt door de zaakvoerder.  Daar gaan we voor bij Algemene schrijnwerkerij Baetens.  Met een team van vakmannen met ervaring brengen we elk renovatieproject tot een goed einde.

 

Buiten plaatsen we nieuwe ramen en deuren.  De gevel wordt geïsoleerd en afgewerkt met gevelbekleding in hout of gevelplaten zoals Trespa platen.  Zolderisolatie of het vernieuwen van een plat dak behoren eveneens tot de mogelijkheden.

 

Binnen worden kamers afgewerkt met gyproc wanden.  We kunnen makkelijk de elektriciteit of het sanitair aanpassen aan de nieuwe indeling van de kamers.  Een houten vloer naar keuze wordt gelegd en de binnendeuren geplaatst.

 

Van een zolderafwerking tot een volledig houten aanbouw aan je huis, laat maar weten wat je wil.  Samen bekijken we de uitgebreide mogelijkheden, vinden we de beste oplossing voor jullie renovatieproject en houden we rekening met het beschikbare budget.  Contacteer ons voor een zorgeloze verbouwing of renovatie.

Slechts 1 aanspreekpunt voor renovatie- en verbouwingswerken

Algemene schrijnwerkerij Baetens
Owenslei 49
2400 Mol
Steff Baetens
0499 / 08 88 71
info@schrijnwerkerijbaetens.be
algemene schrijnwerkerij Baetens